Vinduesudskiftning

Vi kan hjælpe Jer med nye vinduer

Hos Hein Christiansen Tømrerfirma ved vi, at indkøb af vinduer til nybyg eller udskiftning af de eksisterende vinduer, kan være en bekostelig affære.

Vinduer lukker lys ind i boligen og giver udsigt, men samtidig vil man ikke miste for meget varme eller udsættes for gennemtræk osv.

 

Derfor skal I sikre Jer den bedst mulige vejledning og rådgivning, inden I investerer i nye vinduer. Vores dygtige og erfarne tømrere hjælper Jer gerne gennem hele processen ift. opmåling, valg og bestilling af de helt rigtige vinduer og døre til netop Jeres bolig. Når Jeres gamle vinduer er afmonteret og de nye er sat i, rydder vi op og sørger for bortskaffelse af de gamle materialer.

Hein Christiansen Tømrerfirma er med mere end 35 års erfaring i vinduer, den rigtige tømrermester til opgaven. Vi har desuden samarbejdspartnere, som efter vores mening leverer markedets bedste vinduer, og til den skarpeste pris.

Vi holder til i Næstved på Sjælland.

​Vi kan kontaktes på tlf. 22 44 30 50​, og er altid klar til en uforpligtende snak om Jeres vinduer. Vi vil med vores lange erfaring gøre alt, hvad vi kan for, at byde Jer kompetent rådgivning og vejledning – hver gang.

Lad os hjælpe Jer med Jeres byggeprojekt

Vi holder til i Næstved på Sjælland.

​ Vi kan kontaktes på tlf. 22 44 30 50,​ og er altid klar til en uforpligtende snak om Jeres projekt.

Fortæl os lidt om Jeres projekt