Tilbygning & renovering

Alle typer af tilbygninger, ombygninger og renoveringsopgaver

Alle former for tilbygnings-, ombygnings- og renoveringsopgaver

Hein Christiansen Tømrerfirma tilbyder alle typer af tilbygninger til Jeres hjem eller virksomhed. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for form, design og funktioner af Jeres tilbygning. Det meste kan lade sig gøre, så hvis I går og drømmer om, at realisere et tilbygningsprojekt, men ikke kan overskue ’hvordan’ eller ’om’ det overhovedet kan lade sig gøre, må I endelig kontakte os.

 

Vi har i snart 40 år tegnet og konstrueret tilbygninger af enhver slags for både private og erhverv, så vi er sikre på, at vi også kan finde en løsning, der imødekommer Jeres tilbygningsønsker.

​En tilbygning kan på elegant vis integreres med den nuværende hovedbygning. Vi tilbyder en totalløsning på alt fra projektering til udførelse. Og uanset hvad Jeres ønsker er, forsøger vi hver gang, i samarbejde med arkitekter og ingeniører, at udvikle personlige og merværdiskabende tilbygningsløsninger til Jeres bolig.

Hein Christiansen Tømrerfirma udfører alle typer af renoveringer, store som små.

Så uanset om I skal have bygget en garage, en garderobe eller et nyt køkken, så sørger vi for et resultat, der imødekommer Jeres ønsker for projektet, og som er professionelt udført.

Hvis I ønsker et tilbud eller blot, at høre nærmere omkring vores erfaringer med renoveringsopgaver, så hører vi hellere end gerne fra Jer på tlf. 22 44 30 50. Vi laver byggeprojekter på det meste af Sjælland.

Lad os hjælpe Jer med Jeres byggeprojekt

Vi holder til i Næstved på Sjælland.

​ Vi kan kontaktes på tlf. 22 44 30 50,​ og er altid klar til en uforpligtende snak om Jeres projekt.

Fortæl os lidt om Jeres projekt