Opnå enestående renovering og tilbygning med jeres lokale tømrerfirma

Skal jeres hjem have et nyt pust? Ønsker I at udvide jeres bolig og skabe mere plads til jeres familie? Så er HEIN Christiansen Tømrerfirma i Næstved det rette valg for jer! Med over 35 år i tømrerfaget, kan vi godt kalde os for eksperter i renovering og tilbygning af alle slags bygninger. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder jeres behov og forvandler jeres hjem til et drømmested.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vi gør jeres renovering drømme til virkelighed

Vores dedikerede team af erfarne håndværkere står klar til at hjælpe jer med at renovere og forny jeres hjem. Uanset om I ønsker at opgradere jeres køkken, badeværelse eller hele huset, så er vores ekspertise og kreativitet uovertruffen. Vi lytter til jeres ideer, og designer skræddersyede løsninger og leverer håndværk af højeste kvalitet, der vil forvandle jeres hjem til et moderne og stilfuldt sted at bo.

Skab mere plads med en tilbygning

Hvis I drømmer om mere plads i jeres hjem, kan vi hjælpe jer med at skabe den tilbygning, I altid har ønsket jer. Uanset om det drejer sig om at tilføje et ekstra værelse, udvide køkkenet eller skabe et behageligt opholdsområde, har vores team ekspertisen til at levere en tilbygning, der matcher jeres ønsker. Vi sørger for, at I kan nyde det forøgede pladsbehov uden besvær.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for form, design og funktioner af jeres tilbygning. Det meste kan lade sig gøre, så hvis I går og drømmer om, at realisere et tilbygningsprojekt, men ikke kan overskue hvordan eller om det overhovedet kan lade sig gøre, må I endelig kontakte os.

En tilbygning kan på en elegant vis integreres med den nuværende hovedbygning. Vi tilbyder en totalløsning på alt fra projektering til udførelse. Uanset jeres ønsker er, så forsøger vi hver gang i samarbejde med arkitekter og ingeniører, at udvikle personlige og merværdiskabende tilbygninger til jeres bolig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er I klar til at få jeres drøm udført i form af renovering eller tilbygning? Så kontakt os allerede i dag på telefon 22 44 30 50 eller send en mail til hein.christiansen@gmail.com eller udfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra jer.

Ring til os allerede i dag