Tegltag - garanti for en robust fremtid​

Det danske vejr kan være hård mod din bolig. Særligt dit tag bliver oftest udsat for skader i stormvejr eller hård frost. 

Hein Christiansen Tømrerfirma i Herlufmagle nær Næstved på Sjælland lover at levere et tegltag, der er robust, så vinteren og andre naturfænomener bare kan komme an. Dertil imødekommer vi gerne dine ønsker og lægger et tag, som både du og vi bliver glade for. Vi kører ud til det meste af Sjælland, så skulle du befinde dig i det område, så er du mere end velkommen til at henvende dig omkring et nyt tegltag.

Stor erfaring med tegltag

Efter en stormskade eller blot en nedslidning af dit nuværende tag, er det vigtigt, at man får løst problemet på en ordentligt måde. 

Vi har mere end 30 års erfaring med tegltag, og derfor lover vi også, at vi kan lægge et robust tegltag til dig, så du bliver en bekymring mindre. Vi ved, at vi får et stort ansvar ved at få lov at ændre dit hus, og det ansvar har vi tænkt os at leve op til.​​

Tøv ikke med at ringe for at få en uforpligtende snak

Et nyt tegltag er ikke bare et projekt, man lige kaster sig ud i. Man skal gøre sig nogle grundige overvejelser. Her er du mere end velkommen til at tage Hein Christiansen Tømrerfirmamed på råd.

Vi kan kontaktes på 55 50 18 81og sidder gerne klar til en uforpligtende snak omkring dine overvejelser med tegltag. Vi vil med vores store erfaring give kompetent rådgivning og vejledning.

Hein Christiansen ​er vurderet til 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på håndværker.dk

firmainfo

Helgesvej 47,

4160 Herlufmagle

Telefon: 55 50 18 81

Skriv til os

vi sponsorer