Nyt tag - Sæt prikken over i’et på din bolig

Du vil højst sandsynligt strække dig langt for at få en seværdig bolig. Det forstår vi hos Hein Christiansen Tømrerfirma godt, og vi står klar til at levere den sidste finish i form af et nyt tag. Hvordan dit tag skal se ud, og hvilke materiale det skal laves i, bestemmer du. Når du har besluttet dig, lover vi et kvalitetstag som resultat af vores mange år i branchen.

Brug for Nyt tag på den alsidige måde?

For Hein Christiansen Tømrerfirma er det en ære at få lov at ændre din bolig. Det sætter vi stor pris på, og derfor gør vi en dyd ud af at lave et tilfredsstillende resultat. For at det skal kunne lade sig gøre, tager vi dig som kunde så meget med på råd, som vi overhovedet kan. 

Vi kan lave tag i alt materiale, og valget er dit. Så når du har bestemt, om du vil have teglsten, tagplader, tagsten eller tagpap, så går vi i gang med at lægge dit drømmetag.​

Alle projekt er velkomne

Et nyt tag er ikke et enkeltdagsprojekt, men vi lover en hurtig og god service til alle og enhver. Uanset om du har et mindre rækkehus, en stor villa eller bor i en boligejendom, så står vi klar. 

Vi holder til i Herlufmagle nær Næstved på Sjælland og bygger nyt tag på det meste af øen. Derfor skal du ligegyldig bolig og placering i området ikke være bange for at kontakte os.

Vi kan fanges på 55 50 18 81 og ser frem til at høre fra dig.

Hein Christiansen ​er vurderet til 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på håndværker.dk

firmainfo

Helgesvej 47,

4160 Herlufmagle

Telefon: 55 50 18 81

Skriv til os

vi sponsorer