Tagrenovering - Få udbedret tagskader og forlæng levetiden på dit tag

​Et tag koster penge og også en del af slagsen. Især hvis det skal lægges som et tag helt fra bunden. Derfor kan en tagrenovering være en god løsning til at udbedre dine tagskader. Hein Christiansen Tømrerfirma leverer et godt stykke håndværk på dine præmisser til en fair pris.

Forlæng levetiden på dit tag til en overskuelig pris

En tagrenovering koster kun en fjerdedel af, hvad et helt nyt tag koster. Derfor kommer det også til at gøre mindre ondt på pengepungen. 

Når du vælger at få en renovering fra Hein Christiansen Tømrerfirma, så laver vi efter tre årtier i branchen nogle af de bedste tage på markedet. Af den grund forlænges levetiden på dit tag helt op til et halvt århundrede. 

Derfor slår du med en renovering fra Hein Christiansen Tømrerfirma flere fluer med et smæk, og vi lytter ligeledes gerne til, hvilke spørgsmål og overvejelser du har gjort dig i forbindelse med tagrenovering.

Den værdimæssige gevinst ved en tagrenovering

Når du får renoveret dit tag til en overkommelig pris hos Hein Christiansen Tømrerfirma, så får du ikke blot et genskabt tag, der er klar til at holde stand mange årtier ud i fremtiden. Du får også en værdiforøgelse i din bolig. Så skulle du flytte fra boligen få år efter renoveringen, så er projektet ikke spild. Dit hjem kan nemlig sælges for mere efter en tagrenovering, og derved undgår du et stort økonomisk tab.

Hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker at få en uforpligtende snak omkring din tagrenovering, så sidder vi klar ved telefonen.

Vi kan kontaktes på 55 50 18 81 og laver tagrenovering rundt omkring på det meste af Sjælland fra vores base i Næstved.

Hein Christiansen ​er vurderet til 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på håndværker.dk

firmainfo

Helgesvej 47,

4160 Herlufmagle

Telefon: 55 50 18 81

Skriv til os

vi sponsorer