Renovering for alle – uanset problem​

​De færreste kommer gennem livet uden at skulle have en renovering af den ene eller anden slags. Det kan være alt fra tag til isolering af loftrum. Hos Hein Christiansen Tømrerfirma i Herlufmagle nær Næstved på Sjælland er vi med 30 års erfaring eksperter i alle former for renovering. Uanset hvad du skulle stå og bøvle med. Dertil garanterer vi en hurtig service, hvor vi ikke går med kompromis med kvaliteten.

Gennemført arbejde fra start til slut

Vi sætter en stor pris på at få lov at lave din renovering, uanset hvad det skulle være. Derfor vil vi også gøre alt for, at du bliver tilfreds. Det betyder, at vi kommer ud og måler det hele op, nærstuderer problemet og tager så hjem og sender tilbuddet til dig.

Vi er meget bevidste om, at der ikke er to opgaver, der er ens. Desuden tager vi også gerne ud og lytter til dig og hører på, hvad du skulle have på hjertet. Helt uforpligtende. 

Ingen renovering er for stor eller lille

Hein Christiansen Tømrerfirma laver alle slags renovering, store som små. Så ligegyldigt om du skal have lavet en tagrende eller et nyt køkken, så sørger vi for et resultat, der er tilfredsstillende. Vi går ind til alle opgaver med den samme arbejdsiver og glæde.

Hvis der er noget, som du ønsker at høre nærmere omkring vedrørende renovering, så hører vi hellere end gerne fra dig på telefon 55 50 18 81. Vi laver byggeprojekter på det meste af Sjælland. 

Hein Christiansen ​er vurderet til 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på håndværker.dk

firmainfo

Helgesvej 47,

4160 Herlufmagle

Telefon: 55 50 18 81

Skriv til os

vi sponsorer