Tagkonstruktion & renovering

Tagarbejde af højeste kvalitet

Tagarbejde af højeste kvalitet

Mere end 35 års erfaring i tagkonstruktioner og- renoveringer af enhver slags sikrer, at vi hos Hein Christiansen Tømrerfirma altid leverer tagarbejde i højeste kvalitet. En kvalitet, som kan måle sig med de bedste på markedet.

Vi har konstrueret tage på fritidshuse, helårshuse, erhvervsejendomme samt etagebyggerier, så vi er sikre på, at vi også kan bygge et tag som I vil blive glade for mange år ud i fremtiden.

Hvis I har spørgsmål eller blot ønsker, at tage en uforpligtende snak omkring Jeres tag, så er vi klar ved telefonen.

Tagrenovering – Få udbedret tagskader og forlæng levetiden på dit tag

Når I vælger en tagrenovering fra Hein Christiansen Tømrerfirma, så vælger I samtidigt materialer fra nogle af de bedste tagproducenter, der findes på markedet.

Med en tagrenovering udført af Hein Christiansen Tømrerfirma fremtidssikres investeringen i Jeres hus, og vi står altid klar til en snak om de spørgsmål og overvejelser, I måtte have i forbindelse med Jeres tagrenovering.​ Ligegyldigt om det drejer sig om en pludselig opstået tagskade, en længevarende (som eksempelvis råd eller svamp) eller om der skal bygges en helt ny tagkonstruktion, er Hein Christiansen Tømrerfirma det rigtige valg. ​

Et nyt tag eller en renovering af det eksisterende tag er ikke et projekt man skal kaste sig ud i, hurtigt og uovervejet. I skal gøre Jer nogle grundige overvejelser inden projektet igangsættes, og tale med en erfaren fagmand. Her håber vi, at I vil tage Hein Christiansen Tømrerfirma med på råd – vi kan sikre, at I får den bedst mulige løsning til netop Jeres hjem.

Hvordan taget skal se ud, hvilke materialer det skal laves i osv., finder vi ud af sammen, og ellers leverer og monterer vi netop det tag, I har besluttet, at det skal være. Når I har besluttet Jer, lover vi Jer til gengæld, at I får et kvalitetstag, som resultat af vores mange års erfaring i branchen. Vi laver tag i alle materialer, og valget er Jeres, men vi vejleder gerne, så det bedst mulige resultat sikres.

​Vi holder til i Næstved på Sjælland.

​Vi kan kontaktes på tlf. 22 44 30 50,​ og er altid klar til en uforpligtende snak om Jeres tag. Vi vil med vores lange erfaring gøre alt, hvad vi kan for, at byde Jer kompetent rådgivning og vejledning – hver gang.

Lad os hjælpe Jer med Jeres byggeprojekt

Vi holder til i Næstved på Sjælland.

​ Vi kan kontaktes på tlf. 22 44 30 50,​ og er altid klar til en uforpligtende snak om Jeres projekt.

Fortæl os lidt om Jeres projekt